Krimiromaner

Mord i Mårup er den sidste bog i trilogien om den midaldrende Lisbeth Møldrups kærestesorg og mange genvordigheder herligt akkompagneret af mord undervejs.

Mord i Mårup

af Lena Jo Hursh (nov 2021)

64-årige Lisbeth Møldrup er så småt ovenpå igen efter halvandet år på Samsø, der har været præget af mord, fortielse og frygt. Nu har idyllen atter spredt sig omkring hende og Samsø. Det er december, og julelysene skinner, men igen spoleres idyllen brat. Denne gang involveres hun dog ikke i mord, men bliver selv den jagede. Samtidig har Benjamin slået sig ned på øen for at komme ud af sit stofmisbrug, men han erfarer snart, at øen er alt andet end fredfyldt. Og den kære landbetjent, Owe, får hurtigt nok, da hele holdet fra Personfarlig kriminalitet igen invaderer Samsø.


Er du til en hyggelig og lokal krimi, og er du vild med Samsø, så er “Mord i Ballen Brugs” efterårets læseoplevelse.

Mord i Ballen Brugs

af Lena Jo Hursh (okt 2020)

64-årige Lisbeth Møldrup har boet på Samsø i halvandet år. Hun har været i krise, og der har været bump på vejen, men livet på øen og den særlige ro, der er på Samsø, breder sig atter i hende. Den genfundne idyl spoleres dog brat, da Lisbeth igen ufrivilligt involveres i mord. At hendes søster er flyttet til Samsø gør ikke sagen bedre. Søsteren har nemlig fået en ny veninde, som Lisbeth for alt i verden ikke ønsker i sit liv.

Mord i Ballen Brugs er en selvstændig fortsættelse af Mord i Pillemark og handler om en ældre kvinde, der tumler med at finde sig selv, mens politiet tumler med at finde en morder eller to.


Er du til en humoristisk og underholdende Samsø-roman med et herligt element af krimi, så vil du nyde “Mord i Pillemark”.

Mord i Pillemark

af Lena Jo Hursh (okt 2019)

63-årige Lisbeth Møldrup rammes pludseligt af en overvældende kærestesorg, som både veninderne og hendes egen datter finder særdeles upassende.  I sin sorg flygter Lisbeth hovedkulds til Samsø, hvor hun møder en ny veninde, der også har sit at slås med.  Lisbeth gribes af Samsøs skønne natur, cafelivet og øens særegne ro, men den nyfundne idyl spoleres brat, da hun ufrivilligt hvirvles ind i et mord.  Mord i Pillemark er en anderledes krimi, helt i den samske ånd.


Læs om børnebøgerne her